Stuga

De Stuga heeft een gezellige ruime woonkamer met luxe keuken. In de hoek van de woonkamer staat een houtkachel die voor extra sfeer en warmte in de kamer zorgt. Vanuit de woonkamer kun je via 2 openslaande deuren door naar het terras en genieten van de ondergaande zon.

De ruimtes
Er zijn drie slaapkamers waarvan 2 met een stapelbed en 1 met een 2 persoons bed.
De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer kun je doorlopen naar de technische ruimte, waar de wasmachine, droger en boiler zich bevindt.

Hönshus
Tussen de Stuga en ons woonhuis staat een klein hönshus (kippenhuisje) Deze is niet meer in gebruik als kippenhuis, maar kan worden gebruikt om persoonlijke spullen zoals ski’s/snowboard, fietsen of andere spullen te stallen. Ook is er een verwarmde ruimte waar je hond kan verblijven als je zelf op pad gaat voor een activiteit waar geen honden gewenst zijn.

Vanaf onze locatie rijd je in 20 minuten naar het ten noorden gelegen plaatsje Torsby en in 15 minuten naar het ten zuiden gelegen plaatsje Sunne.

Het hele jaar door worden er in de omgeving diverse activiteiten georganiseerd. Kijk op het informatiebord bij de ingang voor de laatste up-date.

Adventure Guesthouse Sweden ligt aan een onverharde weg in de bossen van het plaatsje Stöpafors en is goed met de auto bereikbaar.
Er is parkeergelegenheid bij de tipitent.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en beschibare data? Neem dan even contact op via onderstaand formulier.

[huurkalender id="2587" type="kalender" month="2" lang="nl"]
[huurkalender id=2587 lang=nl type=boeking]