Wie zijn wij

Als klein mannetje was ik in mijn woonplaats Veghel (N.Br) altijd buiten te vinden. Hutten bouwen, vissen, tunnels graven en andere uitdagingen zoeken in de natuur.

Deze kwaliteiten heb ik op latere leeftijd verder ontwikkeld bij het Korps Mariniers. Na een periode van 8 jaar bij defensie en diverse jaren te hebben gewerkt als groepsopvoeder binnen een gesloten jeugdinrichting, heb ik in 2012 besloten mijn eigen woongroep op te starten waarbij ik tot ik deze droom gestart ben, jongvolwassenen heb begeleid met o.a. aan autisme verwante stoornissen.

Eerder dan verwacht kwam de trein met onze droom voorbij,……
Maar ja,…. stap je dan in en ga je voor je droom, of ga je verder met je dagelijkse werkzaamheden.
Ik ben samen met mijn vrouw Debby ingestapt, en hebben daar tot de dag van vandaag geen spijt van gekregen.

Debby heeft een internationale functie voor een Amerikaans bedrijf en reist daar de hele wereld voor over, maar heeft ook het geluk dat ze het meeste werk van thuis uit kan doen.

Dit geeft mij daardoor de mogelijkheid dat ik me volledig kan concentreren op de werkzaamheden in en om het huis, en klaar kan staan voor de mensen die hier van een welverdiende vakantie komen genieten.