Tipitent

De Tipitent van Adventure Guesthouse Sweden is een avontuurlijke ruime tent die in overleg op kan worden opgezet binnen het erf van Adventure Guesthouse Sweden. In de Tipitent slaap je op een veldbed. In de tent staat een houtkachel waar je je maaltijden op bereidt en je water voor de thee en koffie warm kunt maken.

Toilet / Douche
Er is een buitendouche waarbij je door het opwarmen van een douchzak heerlijk warm kunt douchen. Ook de wc (utedass) is buiten in de traditionele zweedse sfeer. Er loopt een stromend beekje door het bos, waar je een heerlijke verkoeling in kunt nemen, maar verboden is shampoo of douchgel te gebruiken.

Vanaf onze locatie rijd je in 20 minuten naar het ten noorden gelegen plaatsje Torsby en in 15 minuten naar het ten zuiden gelegen plaatsje Sunne.

Het hele jaar door worden er in de omgeving diverse activiteiten georganiseerd. Kijk op het informatiebord bij de ingang voor de laatste up-date.

Adventure Guesthouse Sweden ligt aan een onverharde weg in de bossen van het plaatsje Stöpafors en is goed met de auto bereikbaar.
Er is parkeergelegenheid bij de tipitent.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en beschibare data? Neem dan even contact op via onderstaand formulier.

[huurkalender id="2588" type="kalender" month="2" lang="nl"]
[huurkalender id=2588 lang=nl type=boeking]